Verduurzamingsrapportage:

In duurzamedata is het mogelijk om direct een verduurzamingsrapportage van een object of complex op te laten stellen. Dit rapport wordt automatisch gegenereerd en kan dienen als onderlegger of begin van het verduurzamingstraject voor dit specifieke object. Alle bekende gegevens die in duurzamedata aanwezig zijn, worden hieraan gekoppeld, zodat u alle relevante informatie direct beschikbaar hebt. 

Hiermee maakt u verduurzamen van een object tot een feestje en kunt u direct aan de slag.

Efficiƫnt en effectief.

NEN 2580 rapportage:

In duurzamedata is het mogelijk om direct een NEN 2580rapportage van een object of complex op te laten stellen. Dit rapport wordt "automatisch" gegenereerd en bevat alle benodigde kenmerken conform de NEN2581. Hiermee zijn nauwkeurig de juiste WWS punten te berekenen. 

Altijd compleet en accuraat. 

Uw voorraad tot in de puntjes op orde.

Inspectie rapportage:

In duurzamedata is het mogelijk om een inspectierapport te genereren om vooraf mee te nemen naar een woning. Daarop staan alle meest recent / bekende gegevens van de woning tot in detail vermeld. Op dit formulier kunnen evt. wijzigingen of aanpassingen aan de woning makkelijk opgegeven worden, zodat altijd het bezit geheeld up to date blijft. 

Vergeet dit dus niet bij een woningbezoek altijd even mee te nemen,

Maatwerkadvies:

Toevast maakt voor corporaties op basis van samen bepaalde randvoorwaarde / kaders, specifieke maatwerkadviezen. Verschillende scenario's worden doorgerekend, waarna uiteindelijk het beste wordt gekozen. Vanuit deze maatwerkadviezen kunnen aannemers aangestuurd worden om individuele woningen (MURENO) of grotere complexen te verduurzamen. Budgetten, besparingen, werkzaamheden worden hierin helder en duidelijk neergezet. Ideaal voor de corporatie maar ook voor de uitvoering ervan.