Duurzame data 3.0

   Duurzamedata 3.0 

Duurzamedata.nl; ja wat betekent dat nu precies en wat hebben we eraan.  Dat leggen we hieronder uit. Inmiddels draait Duurzamedata 2.0 al volop en zijn zo'n 30.000 woningen reeds geimporteerd. 

Hiermee kunt u het volgende:

Gegevens ophalen en delen

“Alle benodigde gegevens van een woning kunt u dmv. een eenvoudige zoekfunctie ophalen..” Makkelijk om direct inzicht te krijgen in het object (de woning), bijvoorbeeld als er iemand belt met en klacht of vraag. Tevens kunnen deze woning gegevens direct gedeeld worden met bijvoorbeeld de bewoner, zodat hij of zij weet hoeveel meter vloerbedekking er besteld moet worden voor de verdieping. Of dat de schilder weet in hoeverre hij een steiger moet offreren of niet.

Ook aanhaken?

“Inmiddels haken steed meer vastgoed eigenaren aan. U wilt de boot toch ook niet missen. Stap dan nu in en maak gebruik van alle voordelen die dit direct voor u meebrengen.

Stap voor stap

Natuurlijk kan er ook stap voor stap ingesprongen worden. Hiervoor hebben we een speciaal staffel tarief opgesteld.

Contact

Ook geinteresseerd in Duurzamedata.nl en benieuwd wat dit voor uw bedrijf kan betekenen, maak dan vrijblijvend een afspraak op vrijdag ochtend met N.Ricken van duurzamedata.nl op telefoonnummer 085 - ........ Tot snel